Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Απογραφή ασφαλισμένων ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ 2012


Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι από τις 19 Μαρ έως και 7 Απρίλιου 2012 θα πραγματοποιηθεί  φυσική απογραφή καθώς και η ετήσια θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των Στρκών και μελών της οικογενείας τους (ασφαλισμένων του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ), μέσω της ιστοσελίδας apografi.army.gr.
Επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους για να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία της απογραφής.


1. Είσοδος στο apografi.army.gr

2. Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της Απογραφής

3. Ημερομηνίες απoγραφής

4. Αυθεντικοποίηση μου από το σύστημα της Απογραφής
 
5. Help desk

Υπόψη ότι, μετά το πέρας της απογραφής, ουδεμία έγκριση ή έκδοση εντολών υγειονομικής περίθαλψης θα γίνεται από τα αρμόδια όργανα (ελεγκτές ιατροί - οδοντίατροι και ΕΔΥΠ/Σχηματισμών) εάν δεν υπάρχει στο βιβλιάριο υγείας το σχετικό αποδεικτικό απογραφής - θεώρησης.

Επικόλληση του σχετικού αποδεικτικού απογραφής, το οποίο επέχει και θέση ετήσιας θεώρησης, επί του βιβλιαρίου υγείας, με μέριμνα του Στρκού.

Ειδικότερα, για τους Αξκούς Πολεμικής Διαθεσιμότητας, η απογραφή θα πραγματοποιείται από 19 Μαρ έως και 7 Απρ 2012, ανεξαρτήτως ΑΦΜ, είτε από τους ίδιους, μέσω προσωπικού υπολογιστή, είτε από τις παρακάτω Υπηρεσίες (κατόπιν αυτοπρόσωπης παρουσίας τους ή εξουσιοδοτούμενου προσώπου) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:

α. Για τους διαμένοντες ή ευρισκόμενους στην Αθήνα από το ΓΕΣ/ΔΥΓ.

β. Για τους διαμένοντες ή ευρισκόμενους στη Θεσσαλονίκη από το 424 ΓΣΝΕ.

γ. Για τους διαμένοντες ή ευρισκόμενους στην περιφέρεια από τον εγγύτερο Σχηματισμό ή μονάδα (με πρόσβαση στο διαδίκτυο) του Στρατού Ξηράς.
Το λογισμικό του Συστήματος Απογραφής των ασφαλισμένων ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ 2012 σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης Ελληνικού Στρατού (ΚΕΠΥΕΣ), σε υλοποίηση επιχειρησιακών απαιτήσεων του ΓΕΣ/ΔΥΓ.
πηγή:http://kranosgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου