Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΜΕ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ:
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ.
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ.
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ.
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ.ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ.
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΟΤΕ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ,ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΠΕΜΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΜΕΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΕ.
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ, Η ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ, Η ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου