Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Φανατικοί ισλαμιστές: «Όταν κόψεις τη ντομάτα εμφανίζεται ο σταυρός»




 Η γνωστή για τις ακραίες της απόψεις ισλαμιστική ομάδα Σελεφί στην Αίγυπτο ισχυρίστηκε πως οι ντομάτες είναι χριστιανικές και το φάγωμα τους αμαρτία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Now Lebanon, στην ιστοσελίδα της ομάδας αυτής στο Facebook δημοσιεύεται φωτογραφία ντομάτας, αναφέρεται πως είναι χριστιανική και ότι η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ο σταυρός που φαίνεται αν την κόψεις κάθετα.
Image
Σε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία αναφέρεται πως ¨Το να τρώει κάποιος ντομάτες είναι αμαρτία, διότι είναι χριστιανικές. Στην θέση του Αλλάχ μπαίνει ο σταυρός, και εκφράζει ότι ο Θεός δεν είναι ένας αλλά τρείς. Ο Θεός να μας βοηθήσει. Σε αδελφή μας που ζει στην Παλαιστίνη εμφανίστηκε ο Μωάμεθ. Ο Προφήτης Μωάμεθ έκλαιγε και προειδοποίησε το έθνος του να μην τρώει ντομάτες. Εάν δεν κοινοποιήσετε αυτό το μήνυμα, να ξέρετε πως αυτό που σας σταματά είναι ο σατανάς¨.

Όταν μετά την ταχύτατη διάδοση της εικόνας στις ιστοσελίδες της κοινωνικής δικτύωσης, ήρθαν πάνω από 2.800 σχόλια, ο διαχειριστής έκανε πίσω γράφοντας πως ¨Εμείς δεν είπαμε να μην τρώτε ντομάτες, αλλά να μην την κόβετε με τρόπο που σχηματίζει σταυρό.

Πριν από σύντομο διάστημα είχε έρθει για συζήτηση στην βουλή νόμος που επέτρεπε στους άντρες συζύγους να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες τους μέχρι και έξι ώρες μετά τον θάνατο τους.

Στην Αίγυπτο ζούνε 5-6 εκατομμύρια Σελεφί. Στο κοινοβούλιο η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα των Ελ Νουρ αποτελείται από Σελεφί. Κατά τις περσινές διαμαρτυρίες κατά τις οποίες είχαν γίνει στόχος πολλοί χώροι των χριστιανών και είχαν λήξει με τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, οι Σελεφί βρισκόταν ανάμεσα σε αυτούς που τα είχαν οργανώσεις.

πηγή: http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου