Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η Υπερδύναμη του Πολιτισμού έχει μόνον ένα χρέος: Την Ελευθερία



Η Υπερδύναμη του Πολιτισμού έχει μόνον ένα χρέος: Την Ελευθερία

Αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο είναι οι ίδιοι που ευεργετήθηκαν από τις αιώνιες μάχες του Ελληνισμού

Συνωστίζονται οι λεγόμενες «πολιτισμένες» χώρες του Βορρά για να πλειοδοτήσουν σε συκοφαντία απέναντι στο Έθνος που τους ελευθέρωσε από τον βόρβορο της θηριωδίας.

Από κοντά, ως καλοκουρδισμένη ορχήστρα του ψεύδους, ντόπιοι ανελλήνιστοι που βρέθηκαν στα ηνία της Ελλάδας ως αποτέλεσμα άθλιας συνδιαλλαγής και όχι της ελεύθερης βούλησης του λαού που αποτελεί και βασική προϋπόθεση της Δημοκρατίας.

Αλήθεια, ποιοί είναι όλοι αυτοί που μας κουνούν τώρα το δάχτυλο;



Ποιοί είναι αυτοί που επικαλούνται τα χρέη που οι ίδιοι δολίως δημιούργησαν με σκοπό να οδηγήσουν την Ελλάδα στην οικονομική και φυσική ανελευθερία;

Μα οι ίδιοι οι ευεργετηθέντες από τις αιώνιες μάχες του Ελληνισμού!

Αυτοί που εάν είχαν το ελάχιστο αγαθό της αυτογνωσίας θα έπρεπε να σιωπούν και να αναλογιστούν το τεράστιο χρέος τους προς τους Έλληνες, το οποίο είναι αδύνατον να χωρέσει σε διαπραγμάτευση αγορών και μνημόνια.

Το χρέος του ίδιου τους του «Ευ Ζειν», αφού οφείλουν τα πάντα στην Ελληνική Σοφία και τον Ελληνικό ηρωισμό.

Από την αρχαιότητα, όταν οι Έλληνες δημιουργούσαν τις βάσεις του παγκόσμιου ανθρωπισμού, με αμέτρητες Θερμοπύλες απέναντι στις ορδές των εχθρών της Ελευθερίας. Από τα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως στο Μανιάκι και το Ρούπελ, η ανθρώπινη Ελευθερία και ευμάρεια ποτίστηκε με το αίμα των Ελλήνων. Μα ποτέ δεν χρεώθηκε στους ευεργετημένους.

Μας θεωρούν χρεωκοπημένους οι απόγονοι των φεουδαρχών που όταν οι Έλληνες θεσμοθετούσαν την ιερότητα της οικογένειας, αυτοί απαιτούσαν τον «θεσμό της πρώτης νύχτας για τον αφέντη». Μας αποκαλούν τεμπέληδες, αυτοί που μέχρι τον 16ο αιώνα επιδίδοντο στον Κανιβαλισμό, όταν οι Έλληνες γεωργοί έσπαγαν την πέτρα για να καλλιεργήσουν τα αγαθά της Μητέρας Γης, για να τηρήσουν τις νηστείες που κρατούσαν από την εποχή του μεγάλου εκπολιτιστή Πυθαγόρα.

Θέλουν «εγγυήσεις» οι Φιλανδοί οι οποίοι απέκτησαν γραφή μόλις τον 17ο αιώνα, από τους Ορθόδοξους ιερείς! Θέλουν εγγυήσεις οι απόγονοι των Ούννων που υποδέχοντο τον Χίτλερ με λουλούδια, όταν το Ελληνικό αίμα χυνόταν στο Τεπελένι και το Ρούπελ, συντρίβοντας τα εφιαλτικά σχέδια του ναζισμού. Η ίδια η Ελευθερία της Ευρώπης, επετεύχθη από την Ελληνική θυσία.

Για να μην μιλήσουμε για τα άλλα, ανεκτίμητα αγαθά που η Ελλάδα προσέφερε απλόχερα στην ανθρωπότητα χωρίς ποτέ να ζητήσει «δικαιώματα χρήσης».

Τις επιστήμες, που διέλυσαν τα δεσμά της δεισιδαιμονίας. Την Ιπποκράτειο ιατρική, όταν οι νυν «προοδευμένοι» έκαιγαν μάγισσες για να διώξουν τις ιώσεις. Την αστρονομία, όταν οι «πολιτισμένοι» σταύρωναν Γαλιλαίους. Τις τέχνες, τα γράμματα, την αρχιτεκτονική, για να βγουν οι «πλούσιοι της Ευρώπης» από τις σπηλιές όπου κατοικούσαν.

Γι’ αυτό κυρία Μέρκελ, όταν φουσκώνετε με υπερηφάνεια στο άκουσμα του εθνικού σας ύμνου, να αναλογιστείτε ότι εάν δεν υπήρχαν οι Έλληνες, ο ύμνος σας θα ήταν άναρθρες κραυγές, συνοδεία ταμ-ταμ από τα τύμπανα που οι πρόγονοι σας έφτιαχναν από δέρμα ανθρώπων.

Κύριε Κάμερον που έχετε το θράσος να αποκαλείτε την Ελλάδα «επαρχία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας», σκεφτείτε ότι είσαστε ο τελευταίος λαός ανθρωποφάγων στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Εκτός εάν αυτή η συμπάθεια στην Τουρκική φυλή, οφείλεται στο ότι μέχρι και το 1922 στα τσιγκέλια των μεγάλων σφαγών της Ιωνίας, πωλείτο κρέας παιδιών ως εξαιρετικό έδεσμα για τους Τσέτες. Κάτι που σας θυμίζει το -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν σας, αφού στο Samuel Johnson’s λεξικό του 1785 περιγράφονται ακόμη συνταγές με μέλη ανθρώπου.

Και όμως, παρά το ότι οι «πολιτισμένοι» νυν κατήγοροι υπήρξαν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί στις σφαγές του Ελληνισμού, η Ελλάδα συνέχισε να προσφέρει Φως μέχρι και σήμερα. Ακόμα και υπό την διοίκηση των διεφθαρμένων ντήλερ, που εξόντωναν τον Ελληνικό λαό με τις υπερτιμολογήσεις και τις επίορκες συμβάσεις υπέρ των «ανεπτυγμένων» εταιρειών σας, η Ελλάδα δεν θα σταματήσει να αποτελεί το μετερίζι της ανθρώπινης Ελευθερίας.

Όταν εσείς μιλούσατε για «Άρειες Φυλές» και κληρονομικά δικαιώματα, τα παιδιά που γεννιόντουσαν σε αυτό το ιερό Ελληνικό χώμα, είχαν μόνον ένα «κληρονομικό δικαίωμα»: Την Θυσία για τις ανώτερες Αξίες. Αυτές που δεν μπαίνουν σε χρηματιστήρια αξιών, αφού το αίμα των Ηρώων είναι ανεκτίμητο.

Όπως έλεγαν και οι Άγιοι πρόγονοι μας, έκαστος εφ’ ω ετάχθη…

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου