Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

H αεροπορική εταιρεία Aegean προτείνει διακοπές στην “Βόρεια Κύπρο”

Mε μεγάλη μας έκπληξη είδαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της AEGEAN ότι οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν και να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία της Βόρειας Κύπρου, όπως αποκαλούν τα κατεχόμενα.

Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη από μια εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων προκαλεί το λιγότερο, ντροπή, αίσχος και αηδία. Έχουμε δει ανάλογες κινήσεις από εταιρείες του εξωτερικού, που έχουν συμφέροντα στην Τουρκία αλλά και στα κατεχόμενα.

Η ενέργεια, όμως της AEGEAN, προκαλεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.


Πρόσφατα, η εταιρεία AEOLOS είχαμε δει και δημοσιοποιήσει στην Κουκουβάγια ότι, διοργανώνει εκδρομές στην Βόρεια Κύπρο, όπως την αποκαλεί μέσα στην ιστοσελίδα της η εταιρεία.
Τώρα έρχεται η AEGEAN και στην επίσημη ιστοσελίδα της κλείνει διακοπές σε ξενοδοχειακές μονάδες των κατεχομένων. Σε ξενοδοχειακές μονάδες, που ή έχουν ανεγερθεί παράνομα πάνω σε Ελληνοκυπριακή γη ή ανήκουν σε Ελληνοκύπριους πρόσφυγες.
Η ιστοσελίδα στο συγκεκριμένο σημείο έχει αναρτήσει φωτογραφικό υλικό από ξενοδοχεία στα κατεχόμενα με όλες τις πληροφορίες, καθώς και χάρτη για το που βρίσκονται και σε ποιες περιοχές.

Επίσης, εισηγείται και ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί στην Βόρεια Κύπρο, όπως αποκαλεί τα κατεχόμενα.
Τι άλλο θα γίνει στον βωμό του χρήματος; Δείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN hotel.aegeanair.com/region/cy/northern-cyprus.el.html

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου