Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο «Κι αν ψηφιστεί;»

Τι σε νοιάζει αν καεί η Ελλάδα;
Δεν είναι πια δική μας....
Κι αν εμείς (ο λαός, γιατί οι πολιτικοί ταξιδάκια αναψυχής κάνουν όπως αποδείχτηκε) στρωθούμε και δουλέψουμε, όπως και τόσα χρόνια κάναμε, νομίζεις ότι θα αξιοποιηθούν οι κόποι μας και από ποιον;
Οι αντιδράσεις για το Μεσοπρόθεσμο θα φύγουν -αφού ψηφίστηκε- η ζωή στη χώρα μας όμως πια θα είναι σε μια μόνιμη ατμόσφαιρα τρομοκρατίας και απελπισίας (λαθρομετανάστες, άνεργοι, έξαρση εγκληματικότητας, πείνα, κατάθλιψη, αυτοκτονίες).

Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα ξεχαστεί, όσο κι αν το θέλουν, γιατί ο Έλληνας μπορεί να συγχωρήσει την αδυναμία, όχι όμως και την προδοσία.
Όσο για τους νέους (επιστήμονες ή μη), την ελπίδα του τόπου, γιατί να μείνουν, για να γίνουν οι εργάτες και τα γκαρσόνια των Ευρωπαίων; Σίγουρα κάπου αλλού είναι πιο πιθανό να αναδειχθούν γι' αυτό που είναι και να τιμήσουν τη μάνα πατρίδα.

Όσο για τα αποτελέσματα του Μεσοπρόθεσμου, αν ήδη δεν τα βλέπετε μην κοιτάτε πολύ μακριά - από το Σεπτέμβρη ήδη θα ατενίζουμε τα ερείπια της εξαθλιωμένης και κατακερματισμένης χώρας μας.

Λυπάμαι πραγματικά για τους 155. Ίσως να θεωρούν ότι έχουν ήδη εξασφαλίσει τις οικογενειές τους οικονομικά, ίσως να περιμένουν να εξασφαλιστούν τώρα από τα ανταλλάγματα που τους έταξαν, ίσως να είχαν «σκελετούς στο ντουλάπι» και να εκβιάστηκαν, ίσως απλά να εκτελούσαν «εντεταλμένη υπηρεσία». Λυπάμαι γι'αυτούς, γιατί και οι ίδιοι οι απόγονοί τους θα τους σιχαίνονται, όπως και όλος ο ελληνικός λαός. Λυπάμαι γιατί οι κατάρες μας θα πέσουν πάνω τους και θα τους κυνηγάνε όπου και αν φτάσουν. Λυπάμαι γιατί μας εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο ! και χωρίς κανένα ενδοιασμό. Και αυτό δεν το συγχωρεί ούτε Θεός ούτε Έλληνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου