Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Πρώην Πρωθυπουργός των Σκοπίων ξεσκεπάζει τους απατεώνες Σκοπιανούς

Συνέντευξη του πρώην Πρωθυπουργού των Σκοπίων Λιούμπκο Γκεοργκέφσκι στον Μιλένκο Νεντελκόφσκι του Σκοπιανού "Kanal 5", στην οποία συζητείται η Ελληνικότητα της Αρχ. Μακεδονίας. Ο Γκεοργκέφσκι διαλύει τις ανιστόρητες ανοησίες των Σκοπιανών. Παρατηρείστε προσεκτικά την στάση του Σκοπιανού Δημοσιογράφου και τα εντελώς ανόητα επιχειρήματα που προβάλει.ΓΚΕΟΡΓΚΕΦΣΚΙ: ...εάν αποδείξουμε ότι οι αρχ. Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες, τότε αυτόματα ισχυριζόμαστε ότι εμείς είμαστε αυτοί οι αρχαίοι Μακεδόνες.

Πρώτα από όλα, ακόμα και αν ίσχυε ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες, δεν σημαίνει ότι είναι οι σημερινοί Σκοπιανοί (απόγονοι τους), γιατί η ιστορία της περιόδου γνωρίζει μόνο 3 πολιτισμούς σε αυτήν την περιοχή των Βαλκανίων…τους Έλληνες, τους Ιλλυριούς και τους Θράκες.
Οι Μακεδόνες δεν υπήρξαν ως άλλος πολιτισμός.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Όποιον και αν συμβουλεύτηκα λέει το ακριβώς αντίθετο από εσάς…

ΓΚΕΟΡΓΚΕΦΣΚΙ: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, σας διαβεβαιώ!!
Τώρα το δεύτερο σημείο είναι ότι εάν υπάρχει κάποια βάση για εμάς να αποδείξουμε ότι οι αρχαίοι μακεδόνες είναι διαφορετικοί από τους αρχαίους Έλληνες, το συμπέρασμα μας θα είναι ότι είναι, ήταν κάτι διαφορετικό από τους σημερινούς Σκοπιανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου