Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ


Κάποιοι ανησύχησαν, επειδή για να περάσουν τα αυτονόητα μέτρα της μείωσης του λαμογιάρικου δημόσιου τομέα της χώρας, οι πολιτικάντηδες άρχισαν να διαδίδουν μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, ότι δεν υπάρχουν λεφτά για καύσιμα για τα περιπολικά και για κηροζίνες για τα μαχητικά.

Θυμίζουμε, για να μην ψαρώνει ο κόσμος, ότι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι, το ότι το λαμογιάρικο κράτος, με τα λεφτά που μαζεύει, φροντίζει να πληρώνει μισθούς και συντάξεις στο δημόσιο και έχει κάνει στάση πληρωμών όσον αφορά τα χρέη του στους ιδιώτες.


Δεν δίνει δηλαδή τα περίπου 5 δις ευρώ που χρωστά σε επιστροφή ΦΠΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν οι υγιείς  επιχειρήσεις και να απολύουν εργαζόμενους. Δεν πληρώνει τους γιατρούς που εξετάζουν στα ιατρεία τους τους ασφαλισμένους. Δεν πληρώνει τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία. Δεν πληρώνει τους φαρμακοποιούς που δίνουν φάρμακα στους ασφαλισμένους και γενικά ο ιδιωτικός τομέας τα ακουμπάει για να παίρνουν μισθούς οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Ωστόσο, οι ένοπλες δυνάμεις, δεν μπορούν να πτωχεύσουν, ή να ξεμείνουν από οτιδήποτε, αφού ανά πάσα στιγμή μπορούν να κατάσχουν ότι χρειάζονται για να λειτουργήσουν.

Γιά αυτούς τους “¨δημοσίους υπαλλήλους” κύριοι πολιτικάντηδες, είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και μάλιστα ευχαρίστως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου