Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Απομάκρυνση των στρατολογικών γραφείων της Καβάλας, της Δράμας, της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης.

Έκλεισε το στρατολογικό Καβάλας

Η απομάκρυνση των στρατολογικών γραφείων της Καβάλας, της Δράμας, της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες. Γεγονός που θα αναγκάσει όλους όσους χρειάζονται ένα στρατολογικό χαρτί, να απευθύνονται πλέον είτε στα ΚΕΠ, είτε να πηγαίνουν στην Κομοτηνή.
Ήδη από  το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακόμιση των γραφείων της Καβάλας με φορτηγά αυτοκίνητα προς την Κομοτηνή.
Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει καμιά εξυπηρέτηση. Από τις 17 Σεπτεμβρίου  το Στρατολογικό Γραφείο θα λειτουργεί μόνο στην Κομοτηνή.
Το νέο Στρατολογικό Γραφείο θα λειτουργεί ως Στρατολογική Υπηρεσία Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης μόνο στην Κομοτηνή και στο κτίριο της Προσκοπικής Εστίας Κομοτηνής στην οδός Νικολάου Πλαστήρα 6.
Την ερχόμενη Παρασκευή στην Ξάνθη θα υπάρξει  κινητοποίηση μετά την απόφαση για την απομάκρυνση του και στρατοδικείου της Ξάνθης -μοναδικού στρατοδικείου της περιφέρειας ΑΜΘ- και μεταφορά αυτού στην Θεσσαλονίκη. Έτσι ολόκληρη η περιφέρεια μένει χωρίς στρατοδικείο και για μια απλή δίκη κάποιος από την Ορεστιάδα θα είναι αναγκασμένος να ταξιδέψει στην συμπρωτεύουσα. Στην κινητοποίηση αυτή θα συμμετάσχουν όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι της περιφέρειας.
Πηγή: Εβδόμη, Kavalanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου