Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ


Η κατάσταση στη χώρα θυμίζει όσα συνέβησαν με την κατάρρευση της χούντας και την είσοδο στην περίοδο της μεταπολίτευσης.

Όσα ακολούθησαν απέδειξαν ότι ΔΕΝ έγινε ορθή χρήση της Δημοκρατίας αλλά κατάχρηση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων, από μια πολιτική τάξη η οποία λειτούργησε εν πολλοίς παρασιτικά και αποδείχθηκε εντελώς ανίκανη να παρακολουθήσει τις διεθνείς εξελίξεις οδηγώντας με ασφάλεια, σχετική έστω, σε ένα ρευστό και αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Πολλοί εκ των πολιτικών πρόταξαν όχι το συμφέρον του τόπου αλλά το προσωπικό τους συμφέρον, ενώ μια κρατικοδίαιτη επιχειρηματική κάστα καταλήστευε συστηματικά τον εθνικό πλούτο, ενώ η κοινωνία τελώντας σε ύπνωση έφερνε στην εξουσία τους ίδιους συνεχώς, οι οποίοι ανακυκλώνονταν σε θέσεις εξουσίας και διαιώνιζαν το παρασιτικό σύστημα, χρεώνοντας τη χώρα.

Πλέον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και η Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών

 μιας πραγματικής επανάστασης, η οποία θα γκρεμίσει ότι σάπιο υπήρχε στο παρελθόν. Το ζητούμενο είναι να μην επαναληφθεί ότι έγινε στην ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και μας οδήγησε στο σημερινό χάλι.

Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν μια τελευταία ευκαιρία να διασώσουν τη χώρα από την περιπέτεια εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα οδηγήσει σε μαζική φτώχεια τους Έλληνες και την Ελλάδα πίσω στη δεκαετία του 1950. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι «μεγάλοι» του πλανήτη θα βρουν έναν τρόπο να μαζέψουν την κατάσταση, έστω με απώλειες και να προχωρήσουν μπροστά.

Το ζητούμενο είναι για την Ελλάδα να βρίσκεται εντός την επόμενη μέρα των εξελίξεων.

Ίσως η μοναδική λύση είναι η κατεπείγουσα σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ώστε να βρεθεί ένας ελάχιστος κοινός παρονομαστής και να προχωρήσουμε όσο γίνεται συντεταγμένα, αφού οι συνέπειες του κλίματος που επικρατεί αυτή τη στιγμή θα είναι βαρύτατες.

Επιτέλους, ας συναισθανθούν την κρισιμότητα των στιγμών και ας προβούν σε μια πράξη ευθύνης την ύστατη ώρα, σταματώντας το να βρίζει ο ένας τον άλλο και προσπαθώντας να ελέγξουν την κατάσταση στο εσωτερικό στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα στο εξωτερικό.

Κινδυνεύουμε να καταντήσουμε γραφικοί, αλλά δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε ότι υφίσταται και εξωτερικός εχθρός, ο οποίος παραδοσιακά έβρισκε την ευκαιρία να πλήξει τα εθνικά μας συμφέροντα σε περιόδους ακυβερνησίας και εθνικού διχασμού.

Επιτέλους, ας δείξουν ωριμότητα και ευθύνη…

πηγή:Greek National Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου