Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια στο ΓΕΣ!

Οι κομάντος «εκπαιδεύουν» παιδιά με ειδικές ανάγκες
Στα παιδιά με ειδικές ανάγκες  ανοίγει τις  «πύλες « του κάθε Σαββατοκύριακο το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο εκπαίδευσης μάχης των κομάντος που δημιούργησε πρόσφατα ο Στρατός Ξηράς στο στρατόπεδο στο Μεγάλο Πεύκο. Τα παιδιά ΑΜΕΑ  να συνοδεύονται από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, ενώ το προσωπικό του Κέντρου Εκπαίδευσης θα παρέχει μόνο βοηθητικό έργο.
Η χρήση του κολυμβητηρίου των Ειδικών Δυνάμεων από τα παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) θα γίνεται κατά προτεραιότητα από όσα παιδιά κατοικούν στη Δυτική Αττική και ήδη το ΓΕΣ στέλνει ενημερωτικό στους δήμους και τους φορείς της περιοχής για να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός ανάλογα με τον καιρό καθώς το κολυμβητήριο είναι – ακόμα – ανοιχτό άν και έχει υποδομή να γίνει θερμαινόμενο στο μέλλον.
Είναι  ειδικών προδιαγραφών ασφαλείας και ελέγχου – η μία του πλευρά είναι διάφανη ώστε οι εκπαιδευτές να παρακολουθούν πανοραμικά, σαν να είναι δίπλα, την υποβρύχια εκπαίδευση των βατραχανθρώπων – κομάντος ειδικών αποστολών! Εχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία από την Ιταλία.
‘Ενας από τους  λόγους της κοινωνικής προσφοράς είναι – αναφέρουν συνεργάτες του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου – ότι το κολυμβητήριο εκπαίδευσης μάχης στο Μεγάλο Πεύκο που εγκαινιάστηκε προ μηνός, έγινε, σε πολύ μεγάλο βαθμό , από  χορηγίες δυο πολιτών, που είχαν υπηρετήσει στις καταδρομές και τώρα είναι επιχειρηματίες.
« Στην κατασκευή του ,είχε πει στον  χαιρετισμό του κατά τα εγκαίνια  ο κ Φραγκούλης Φράγκος, συνέβαλαν με χορηγίες οι κ.κ.  Ιωάννης Λαρισινός και Χρήστος Χατζηγεωργίου , ως οι παλαιοί εθνικοί ευεργέτες, ενώ την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου είχε ο αντισυνταγματάρχης κ. Μιχαήλ Κλούβας και η Μονάδα του, το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου