Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Από τον Πετρόπορο Τρικάλων Διοικητής στο Δ' Σώμα

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς για την προαγωγή του τον νέο διοικητή του Δ' Σώματος Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο, έναν πραγματικό στρατιώτη, έναν πραγματικό μαχητή.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε από χαμηλά και με οδηγό την ειλικρίνεια, το θάρρος και την εντιμότητα έφθασε στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας.
Το βιογραφικό του πλούσιο, όπως και το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.
Ως διοικητής στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και αντιμετώπισε καταστάσεις δύσκολες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως στρατηγέ ''πνιγόσουν'' δεν μπορούσες το σκαρπίνι, ήθελες βουνά και λαγκάδια.

Το είπες εξάλλου και στην τελευταία σου ομιλία όταν παρέδιδες την διοίκηση της ΣΜΥ στον επίσης καταξιωμένο υποστράτηγο  Χρίστο Μανωλά ,  ότι τόσα χρόνια στο στρατό η μοναδική κοντινή μετάθεση στο σπίτι σου ήταν στον Όλυμπο με τα κομάντο κάτι που το επεδίωκες να είσαι σε μάχιμες μονάδες. ''Άνοιξε το μάτι'' σου όταν το ΑΣΣ σου ανακοίνωσε ότι πας στον Έβρο κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν σωστή επιλογή, όπως σωστή ήταν και η επιλογή να σε ορίσουν Σωματάρχη στον Έβρο. 
Θα τα καταφέρεις αυτό είναι σίγουρο.
Εύχομαι να έχεις υγεία και να κινείσαι όπως πάντα με πνεύμα δικαιοσύνης. Η Αγία Παρασκευή που είναι απέναντι από το πατρικό σου να σε προστατεύει.
Τρικαλινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου