Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αρχιλοχίας πλαστογράφησε υπογραφές συναδέλφων του για δάνεια!





Έβγαλε 68000 ευρώ πλαστογραφώντας υπογραφές συναδέλφων του,στρατιωτικές ταυτότητες και φύλλα μισθοδοσίας 40χρονος αρχιλοχίας του Στρατού Ξηράς,ο οποίος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστογραφία, απάτη κακουργηματικής μορφής και παραχάραξη.
Ο αρχιλοχίας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη σε τραπεζικό κατάστημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου πήγε για να πληρώσει δόση παράνομα εκταμιευθέντος δανείου, πλαστογραφώντας εκ νέου στα έγγραφα της τράπεζας την υπογραφή και τα στοιχεία ενός εκ των παθόντων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, δύο πλαστά στρατιωτικά δελτία ταυτότητας με τα στοιχεία του, τα οποία είχε φτιάξει ο ίδιος και έγγραφα τράπεζας με πλαστή υπογραφή ενός εκ των παθόντων.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα τράπεζας με πλαστές υπογραφές, βιβλιάρια καταθέσεων με τα στοιχεία στρατιωτικών, ένας σκληρός δίσκος, ο οποίος περιείχε έγχρωμες απεικονίσεις στρατιωτικών δελτίων ταυτότητας και απεικονίσεις χαρτονομισμάτων των 20 και 50 ευρώ, καθώς και ένας έγχρωμος εκτυπωτής.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατ' εξακολούθηση διάπραξη των αδικημάτων της «Πλαστογραφίας κακουργηματικής μορφής», «απάτης κακουργηματικής μορφής» και για «παραχάραξη», με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης.
πηγή:OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου