Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Από το μηδέν θα εξεταστεί η λειτουργία της Σχολής Ευελπίδων!Όλα στο τραπέζι


Δεν θα κριθεί μόνο η τύχη του Εύελπι,αλλά όλη η λειτουργία της Σχολής

Το περιστατικό της 17ης Νοεμβρίου στη ΣΣΕ,αποτελεί χρυσή ευκαιρία για να αναδιοργανωθεί πλήρως η ιστορική Σχολή,εκτιμούν οι επιτελείς του ΓΕΣ και φαίνεται ότι γι΄ αυτό έχει πειστεί και ο Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς,ο οποίος δέχεται πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Όλα προς εξέταση λοιπόν,Ο τρόπος λειτουργίας της Σχολής,η διδακτέα ύλη ,η επιλογή καθηγητών. Ήδη εξετάζεται η λειτουργία μεγάλων στρατιωτικών σχολών του εξωτερικού για να βγουν κάποια συμπεράσματα.Στόχος είναι να υπάρξει ισορροπία στρατιωτικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Ευέλπιδων και βέβαια να διαφυλαχθεί η πειθαρχία.

Οι επιτελείς του ΓΕΣ επισημαίνουν ιδιαίτερα ότι η ΣΣΕ πρέπει να αναβαθμιστεί και υποστηρίζουν ότι γι΄ αυτό το λόγο θα πρέπει να επανεξεταστούν μεταξύ άλλων  από το μηδέν οι διαδικασίες επιλογής των διδασκόντων καθηγητών.Τα κριτήρια που θα επιβληθούν από δω και πέρα για την επιλογή των καθηγητών θα είναι εξαιρετικά αυστηρά και οι καθηγητές θα κρίνονται κάθε έτος. "Η ΣΣΕ δεν είναι...φροντιστήριο",έλεγε με νόημα πηγή του ΓΕΣ.
πηγή:OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου