Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑΓΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΕΘΑ



Πέρασε ένας μήνας από την ορκωμοσία της κυβέρνησης Παπαδήμου και αν αρκεσθούμε στα συμφωνηθέντα για εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου, πράγμα που εντέχνως καλλιεργείται για μετάθεση της ημερομηνίας για αργότερα, στο ΥΕΘΑ δεν έχουν ακόμη καθορισθεί αρμοδιότητες των Αναπληρωτών υπουργών και του υφυπουργού. Είναι και αρκετοί βλέπετε και ο κ. υπουργός το σκέφτεται σοβαρά τι να αναθέσει τι και σε ποιόν.

Συγκάλεσε λοιπόν σήμερα στο Γραφείο του σύσκεψη, όλων των υπ αυτόν αναπληρωτών υπουργών και του υφυπουργού, για τα θέματα που θα πρέπει να απασχολήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα το ΥΕΘΑ.Άρχισαν όμως και οι γκρίνιες για την καθυστέρηση ανάθεσης αρμοδιοτήτων και ο προερχόμενος από το ΛΑ.Ο.Σ,ΑΝΥΕΘΑ Γιώργος Γεωργίου, εξέφρασε την ενόχλησή του και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε ότι “αν δεν χρειάζομαι, μπορείτε να μου το πείτε και να αποχωρήσω, δεν ήρθα εδώ για να πηγαίνω μόνο σε τελετές”.


Παρόλο όμως που αρμοδιότητες δεν έχουν καθορισθεί, οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να «γεμίσουν» τα γραφεία τους με προσωπικό που φυσικά πληρώνεται από τον άδειο κρατικό κορβανά και να δείτε που θα παίρνει και υπερωρίες ίσο με το μέγιστο των προβλεπομένων ωρών μηνιαίως, καθότι αυτοί δεν υπάγονται σε όσα ισχύουν για τους κοινούς θνητούς υπαλλήλους του Δημοσίου!

Και μιας και ο κ. Γεωργίου προέρχεται από το κόμμα της «νοικοκυροσύνης», τι τους ήθελε τόσους πολλούς παρατρεχάμενους, που ζωή να έχουν οι άνθρωποι ανέρχονται στο αριθμό 33, ένστολοι και μη !!!!!!!!

Και μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται μια τουλάχιστον ανιψιά του αρχηγού του ΛΑΟΣ, ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ και δημοσιογράφος, απόστρατος συνταγματάρχης Αντώνης Μυλωνάκης (ακούς Παπαγιάννη;), ένας απόστρατος ταξίαρχος συγγενής εργαζόμενης στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και διάφοροι άλλοι.

Κάτι ανάλογο προφανώς θα συμβαίνει και στα άλλα υπουργικά γραφεία του ΥΕΘΑ, που αν τους αθροίσεις όλους μαζί συγκροτείς ένα Τάγμα.

Και για τους άλλους γνωστά τα έργα και οι πράξεις τους. Αλλά ένα κόμμα σαν αυτό που επαγγέλλεται τη ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ με το κατεστημένο και να οδεύει στις ίδιες ατραπούς αγκαζέ με αυτό, κάνοντας τα ίδια και χειρότερα, σαν πολύ δεν πάει.

Και δεν θεωρώ δικαιολογία ότι ο Αβραμόπουλος έχει 101 ανθρώπους, εμείς το 10 % , όπως άκουσα να λέει κάποιος προχθές και που δεν είναι και 10% αλλά 33%, για να ακριβολογούμε. Διότι σκεφθείτε να είχαν και την απόλυτη πλειοψηφία και να σχημάτιζαν κυβέρνηση μόνον οι του ΛΑΟΣ.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου